Запознайте се с нас

Запознайте се с Гедимин

Днес Гедимин, един от основателите на Wacademy е в центъра на вниманието, за да отговори на кратки въпроси

Ако бихте могли да ядете едно ястие до края на живота си, какво би било то?

Палачинки! С банани и горещ шоколад! Цялото ми семейство обича да прави палачинки и дори имаме турнир за най-добрите производители на палачинки всяка година!

Кои са 3 приложения на телефона ви, без които не можете да живеете?

Карта – защото пътувам много; Календар – защото планирането е всичко; Шах – защото подобрява стратегическото мислене и помага да се убият няколко минути, когато е необходимо (мразя да чакам :)).

 

Моля, разкрийте интересен факт за вас, който никой не знае!

Когато бях на 15, имах стартиращ LoversWall.net. Можете да си купите виртуална тухла на безкрайна стена за 2 евро, за да поставите инициалите на вас и любовта на живота ви. Продадохме 60 тухли 😂 Направих това стартиране, защото бях влюбен в едно момиче от училище.

 

Кой беше най-големият ви провал и какво научихте от него?

Доста дълго време в живота си се чувствах депресиран, защото не знаех какво точно искам да правя в живота си. Но търсенето на собствената ни идентичност е нормален етап от живота ни. Просто трябва да продължим да търсим! ❤️ Неразбирането беше най-големият провал в живота ми.

 

Ако можехте да вечеряте с някой, починал или жив, кой би бил и защо?

Марк Аврелий, последният Велик император на Рим. Той формира списък с „медитации“ или ежедневни ритуали за балансиран живот. Бих искал да обсъдим с него тези ритуали, както и принципите на справедливо управление, които той прилага, когато управлява Рим. Буда отхвърлям само защото той би казал, че съм него (точно както всички останали)

Прочетете още