Отзиви

4.88
4.8/5
Плавен процес на преход и актуализиране на нашия уебсайт, като вземем предвид нашите отзиви и творчески идеи и ги реализираме по професионален и стилен начин. Ръководствата за актуализиране на уебсайта ни също са наистина полезни, което ни позволява да контролираме и управляваме бъдещи актуализации.The guides on keeping our website up to date are also really useful allowing us to control and manage future updates.
Мат Туут
2021 03 09
МОЯТ НОВ УЕБСАЙТ ЗАШМАТЯВА!!! Бях малко притеснен, когато попълвах формуляра, на който попаднах в реклама във Facebook. Безплатен дизайн на уебсайт? Мислех, че трябва да има уловка, но не точно това, всичко, което трябва да направите, е да получите вашия хостинг и да прехвърлите името на домейна си. Този процес беше обяснен от Джон и нямаше натиск, нямаше скрита уловка, беше предоставена цялата информация. Имах страхотен опит с WAcademy и моят ръководител на проекти Ернеста беше страхотна за комуникация и не мога да благодаря достатъчно на нея и на моя ученик дизайнер Кристина. Създадоха ми уебсайт, с който съм супер горд. Нищо не беше твърде много за питане, що се отнася до ревизиите и професионалният стандарт наистина е невероятен. Благодаря ви много и съм в екстаз от крайния резултат. Това е страхотна програма, която те изпълняват за малък бизнес като мен, който се нуждае от подкрепа и не може да си позволи да похарчи $ 2000 за уебсайт. Също така даването на реален клиент на ученик дизайнер и малкото възнаграждение помага за изграждането на портфолиото им за бъдеща работа. Това ви дава основата да имате красиво проектирана страница, която след това имате пълен контрол и можете да редактирате по всяко време. Ето моя уебсайт, ако някой иска визуализация на това, което можете да очаквате да постигнете ... www.laurenshawphotography.com Благодаря още веднъж на WAcademy, ще отправя похвали за Вас на всеки нов малък бизнес, който тази програма би могла да помогне. 5 звездно обслужване!
Лорън Шоу
2021 03 03
Удивително обслужване от WAcademy. Не мога да ги препоръчам достатъчно. Каролина, моят ръководител на проекти, е изключителна. Толкова съм благодарен за отличната й комуникация и непоклатимата подкрепа. Най-важното е, че благодаря на моя ученик, който направи толкова фантастична работа, за да оживи моята визия за моя уебсайт. Благодаря ви много за вашата отдаденост и внимание към детайлите. Влюбен съм в новия си уебсайт. Благодаря ви много на WAcademy, Каролина, моят ученик и всички, участващи в изграждането на моя уебсайт. Толкова съм щастлив и горд от работата, която сте свършили. I am in love with my new website. Thank you so much to W Academy, Karolina, my student and everyone involved in the building of my website. I’m so happy and proud of the work you’ve done.
Сомто O
2021 04 02
Елена беше страхотна и свърши блестящо работата си по създаването на моя уебсайт
Клер Мари Хътън
2021 03 14
Лесно за комуникация. Цялостно изключително обслужване. WAcademy е най-доброто, с което съм работил.
Мартин
2021 02 27
Бяхме много доволни от новия ни уебсайт! Изглежда професионално и много лесно за управление. Нашият опит с обслужването на клиенти в WAcademy е страхотен. Антъни се справи с нещата много ефективно и тя винаги е на разположение за всички въпроси, които имаме. Те също така ни държат в течение на месечните отчети, за да знаем как се справя нашият сайт. Бих препоръчал WAcademy на всеки, който търси дизайн на уебсайт или SEO работа!
Алек Линч
2020 08 31
Това, което имах предвид, е точно какво е създадено, много съм доволен от уебсайта си. Имам само добри неща да кажа за екипа, всеки, с когото говорих, беше позитивен и полезен. Все още не знам как можете да раздавате уебсайтове, особено с такова качество, но съм толкова щастлив, че ви намерих и бях поканен във вашата програма. Без уговорка се радвам да препоръчам WAcademy
Мани
2020 08 28
страхотен екип от професионалисти. благодаря за страхотния сайт https://fines-wheatgerm.com/
Марко Косев
2020 10 01
Сайта е страхотен ,надмина очакванията ми !Препоръчвам на всички да им се доверят !
Нумерология. Бг
2020 09 18
Силно бих препоръчал WAcademy. Услугата е невероятна и невероятно професионална! Тази компания досега е работила по разработването на 2 уебсайта за мен и всеки, на когото съм показвал завършения си сайт, е бил възхитен от много високия стандарт на работа и вторият сайт, който е почти завършен, също е абсолютно зашеметяващ! Все още трябва да създам още 2 уебсайта и определено ще използвам тази услуга отново, за да ги направя. Благодаря на дизайнерите и на всички, които са работили по моите проекти, и много специално благодаря на Елена, ръководител на проекта. Вие сте наистина професионалист!! . 10 от 10!! Много ти благодаря! Невероятно съм доволен! Ххх
Салва Муджир
2021 02 24
Наистина се гордея с новия си уебсайт, въпреки че не съм го проектирал! Това е истинско свидетелство за това как дизайнерът е изслушал моите желания, прочел е цялата информация, която съм изпратил, и наистина е „усетил“ моя проект. Комуникацията беше добра и знаех точно какво да очаквам. Зададох много въпроси и получих прилични, подробни отговори. Имам уебсайт, който изглежда професионално и след като е „на живо“, получавате основно обяснение как да добавите и поддържате уебсайта. Горещо препоръчвам WAcademy!
Шийла Уест
2021 02 16
Не мога да повярвам, че имам уебсайт! Елена беше страхотна, изглеждаше прекалено хубаво, за да е истина. Изумих се, когато го видях. Много благодаря! Наистина препоръчвам 5 от 5 звезди
Холи Андрюс
2021 01 09
Страхотна комуникация през цялото време и последна уеб страница, която е ТОЧНО такава, каквато мечтаех да бъде! Дизайнерът ясно прочете внимателно моята бележка, разгледа уебсайтовете, които казах, че харесвам, и създаде страхотна, лесна за ползване уеб страница, която отговаря на всички мои нужди.
Шийла
2021 03 21
HuCo Services Ltd Отлична поддръжка и развитие с постоянна обратна връзка по време на разработката
Грегъри Фичет
2021 03 04
Страхотно обслужване, горещо препоръчвам! Елена беше наистина полезна и подкрепяща през процеса и съм много доволен от новия си уебсайт!
Мили
2021 03 10
Обикновено не пиша отзиви, но наистина искам да благодаря на WAcademy за моя уебсайт! Много приятно и лесно преживяване при работа с ученика и ръководителя на проекта. Наистина препоръчвам!
Дайнора Ян
2020 12 20
Първоначално се съмнявах, че моя уебсайт ще бъде създаден, особено като се има предвид, че работя в село, когато комуникацията е много ограничена, защото приемането на интернет е истински кошмар.
Фадзай Джемва
2020 10 12
Ние от пчеларска ферма Местанови искаме да изкажем спецялни благодарности на екипа на wordpress академията за професионалното и коректно отношение ,с което се отнесоха към нашия проект и създадоха един уникален онлаин магазин. Препоръчва ме ги с две ръце . Възползваите се смело от услугите им.
Цветан Местанов
2020 10 12
Професионална работа, лека комуникация и красив и удобен краен продукт. От името на Nelly holistic, благодаря на WAcademy за отлично свършената работа!
Diana Petakova
2020 10 10
Страхотна работа и лючезно отношение Благодаря
Hristiana Stancheva-Ani
2020 09 01
Много съм впечатлена от търпението и професионализма на екипа на Wacademy! Всяка промяна, която направя по страницата, те веднага коригират. Професионален подход към дизайна и услугата! Изпратиха ми пълен файл с инструкции ако реша да правя каквото и да е по сайта вместо да ме таксуват на всяка стъпка, както повечето компании биха направили! Благодарна съм, че научих за вас и ви пожелавам много успехи по пътя ви! Стартирайки свой бизнес, знам колко работа е нужна, но с Wacademy нещата са много по-лесни и приятни!
Mira Nicolova
2020 10 11
WAcademy свърши чудесна работа по проектирането и изработването на моя уебсайт ... 5 от 5 .... благодаря, Елена и Ник!
Сю Бърнет
2021 02 03
Не мога да повярвам колко фантастично изглежда новият ми уебсайт! Процесът беше наистина лесен и те изясниха всеки детайл, преди да го приложат, ако моето описание на това, което исках, не беше ясно. Хостинг доставчикът е сходна цена с цената на моя съществуващ хост и дава безплатен имейл, с който сега се гордея да кажа на хората моя уеб адрес и това е огромна стъпка напред за моя бизнес. МНОГО БЛАГОДАРЯ WAcademy за създаването на тази връзка между ученици по уеб дизайн с отличен калибър и бизнеси, които се нуждаят от нови уебсайтове! Надявам се да насоча много приятели и собственици на бизнес към вашите услуги за бъдещи курсове, те ще бъдат доволни!
Джеймс Гудхю
2021 02 10
Елена беше толкова полезна и професионална! Дизайнът беше завършен много бързо и всички изменения бяха извършени в рамките на часове. Удивително обслужване и силно препоръчвам.
Мили Талбот
2021 01 15
Фантастично обслужване от началото до края. Ръководителят на проекта предостави насоки и подкрепа от самото начало и продължи до края на проекта. Каролина гарантира, че работата, която ни е предадена, е приемлива и отговаря на нашите изисквания.
Центривита
2021 04 27
Наистина ми хареса да работя с ръководителя на проекта Елена. Тя постоянно бързаше да отговаря на имейлите ми и всички първоначални опасения. Дизайнът на уебсайта излезе с „козове“. Бях си представил нещо съвсем различно от това как ще изглежда и изглежда точно така, както бих искал да бъде. Ангажиращ, изчистен, съвременен и елегантен. Всички линкове работят и дизайнът на логото също е перфектен дизайн към моята бележка. Благодаря на целия екип от началото до края, това беше положително и продуктивно изживяване.
Клер
2021 03 09
Бих искал да изкажа своята благодарност на екипа, който работеше по моя уебсайт, разработчика и момичето за комуникация, които винаги бяха толкова добри в контакта с мен и също ми даваха статуса. Много се радвам на уебсайта си и на цялата подкрепа, която получих. Благодаря на Ернеста и на всички хора, които участваха в моя проект.
Ирма Валантинаит
2021 04 01
Беше удоволствие да правим бизнес с Wacademy, комуникацията им е близо до отлична и аз бях доволна от тяхното обслужване.
Бен Филип
2020 09 15
Професионално и отлично!!!!! Моят ръководител на проекти Елена беше отдадена и много добра в работата си 10/10.
Винсент Бриаторе
2020 09 10
От името на екипа на Decorelli.eu благодарим за професионализма от страна на Wacademy Bulgaria. Всичко беше изпълнено абсолютно прецизно, в срок и 100 % отговарящо на изискванията, които имахме. Страхотно отношение и лесна комуникация. Препоръчваме
Cveti Arsova - Todorova
2020 09 20
Най-добрите и готини момчета от Wacademy Bulgaria!Продържавайте напред! Невероятно лесна и приятна комуникация!Докато мигна всичко беше готово и изпълнено прекрасно! Благодарим Ви за добре свършената работа в кратки срокове от Алфа Дорс ООД.
Stanislav ZT
2020 09 01
Страхотна работа и професионализъм!!! Браво!
Simeon Gudev 
2020 10 05
WAcademy свърши чудесна работа при създаването на нашия уебсайт. Те бяха изключително полезни, като ни помогнаха да изработим това, което искахме и от което имахме нужда. Всяка обратна връзка, която изпратихме, беше своевременно предприета. Уеб дизайнерът свърши красива работа, добавяйки някои елементи, които направиха уебсайта ни да изглежда изключително професионално.
Стив Ашфорд-Баун
2021 04 27
Бях толкова впечатлен от услугата, за която мениджърът на проекта ме информира през целия процес, бях толкова впечатлен от ученика, който направи моя уебсайт, крайният резултат от моя уебсайт е точно това, което исках, цялостният външен вид беше лесен за управление и стилен.
Ърти Бонд
2021 04 26
Естествено бяхме малко предпазливи към безплатната услуга, тъй като всички ни учеха „няма такова нещо като безплатен обяд!“ Но мога честно да кажа, че това е толкова близо до безплатния обяд, колкото е възможно. Разбира се, трябва да платите поне една година хостинг с препоръчаната от тях хостинг компания, но това не е надценено. Решихме да вземем 3-годишния пакет, който направи още по-добра стойност, що се отнася до нас, и означаваше, че не трябва да се притесняваме да го подновяваме известно време. Програмистите бяха много добри и направиха всичко, което поискахме, и бяхме много доволни от крайния резултат. Ако имате нужда от уебсайт, това е чудесен начин да го получите безплатно.
Алън Джоунс
2021 04 15
Всичко е наред. Щастлив съм. Екипът на Wacademy наистина е спокоен, полезен и подкрепящ. Един лек проблем, разрешен без суетене. Те ви слушат и имат страхотни хора от уеб дизайна, които създават модерни, страхотни уебсайтове, които наистина отразяват вашия бизнес.
Майкъл Уилямс
2021 03 01
Уебсайтът е отличен, би могло да се използва по-ефективно управление на времето, но като цяло съм много доволен.
Ема
2021 03 01
Обичам уебсайта, който направиха за мен. Изглежда наистина професионално. Понякога беше малко трудно, защото имаше малки подробности за промяна, но бих го направила отново и бих го оценила високо.
K.Й.Д
2021 03 02
Като цяло опитът беше страхотен. Wacademy отдели време да ми обясни нещата и да разбере какво точно ми трябва за моя уебсайт. Имах нужда от уебсайт за моя кетъринг бизнес, тъй като бях с ограничен бюджет, това беше идеалното решение за мен.
Валери Серон
2020 09 14
Не бих могъл да бъда по-доволен от избора си на WAcademy за новия си уебсайт. С екипа им беше лесно да се работи и ми помогна да направя страхотен уебсайт за кратко време. Благодаря още веднъж Карл и целия екип на WAcademy за вашата упорита работа. Ще ви препоръчам на всички мои приятели!
Израел Фернандес
2020 09 14
От името на почистваща агенция МАРИНОВИ ГРУП 2020 искаме да благодарим за професионализма и топлото отношение което срещнахме. В екипа има млади хора, които са на разположение във и извън работно време и са подготвени да откликнат на всяко наше жалание и да отговорят на всеки наш въпрос. Изготвилите сайта също са на високо ниво и ние от МАРИНОВИ ГРУП 2020 сме изключително доволни и препоръчваме!
Vladislav Marinov
2020 10 14
От името на ТЕРАВИНТ ООД, благодарим за професионализма и коректното отношение, което получихме от страна на Wacademy Bulgaria. Сайта ни беше изготвен в срок и съобразен с всички наши изисквания. Доволни сме ! Препоръчваме!
Mariana Mineva
2020 08 01
Благодаря ви за страхотния сайт!Препоръчвам ви горещо
Daniela Pavlova
2020 10 20

Разкажете ни за вашия опит

Разкажете ни за вашия опит