ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Да. WAcademy е ТОП училище за напреднали уеб дизайнери, които се стремят да превъзхождат своята област и да получат работни места веднага след дипломирането си. Ние им помагаме да получат опит от реалния свят и да създадат портфолио от примери, като приемат приложения за безплатни уебсайтове от собственици на бизнес като вас. Получавате безплатен уебсайт и ученикът получава повече опит. Контролът на качеството се гарантира от специални ръководители на проекти и преподаватели на учениците. Също така сме спонсорирани от Getspace – партньор, който ни предоставя най-новите инструменти и среда за тестване от следващо поколение, за да направим вашите уебсайтове перфектни.

Трябва да получим следното:

  • Структура на уебсайта (контур на страниците, които искате да имате, меню на сайта и т.н.)
  • Копиране (текстово съдържание)
  • Всички медии, които искате да използваме (лога, снимки, видеоклипове)
  • Функции (карта на Google, формуляри за контакт и др.)

Ако все още нямате такива – не се притеснявайте. Вашият специален мениджър на проекти ще ви помогне да се подготвите.

Това е напълно нормално. Можем да ви помогнем да изберете медии от различни безплатни източници, като unsplash.com – безплатна директория с красиви снимки, годни за търговска употреба.

Всеки уебсайт или онлайн магазин се нуждае от име на домейн, хостинг услуга и сигурност (обикновено се предоставя заедно с хостинг). Препоръчваме да използвате първокласен доставчик на уеб хостинг като Getspace – ще включим таксата им в текущите разходи на уебсайта ви (това е по-малко от 30 британски лири на месец). Те разполагат с висококачествени сървъри, които гарантират бързо време за зареждане и стандарти за висока сигурност.

Да, можете да използвате вашия домейн или да закупите такъв от всеки доставчик.

Гарантираме, че ще получите първия проект, създаден в рамките на 20-30 работни дни. Само не забравяйте първо да ни изпратите цялата необходима информация – това ще ускори развитието.

Ще започнем разработката, като направим брифинг, където ще очертаете вашата визия за уебсайта. След това, след като представим проект на уебсайта, получавате два кръга отзиви, за да поискате корекции и подобрения. Процесът се наблюдава и от специален ръководител на проекти, който гарантира контрол на качеството.

Гарантираме, че ще получите първия проект, създаден в рамките на 20-30 работни дни. Само не забравяйте първо да ни изпратите цялата необходима информация – това ще ускори развитието

Вие запазвате 100% собственост върху уебсайта. За Вас е безплатно. Просто покрийте основните текущи разходи (за по-малко от 30 британски лири на месец).

Да, срещу допълнително заплащане. Можете също така да закупите услуга за уеб администриране, която ви позволява да ни изпращате списък със задачи всеки месец и ние ще управляваме вашия уебсайт вместо вас. Само 50 паунда на месец ни карат да се грижим, управляваме и променяме съдържанието на вашия уебсайт – или можете да направите всичко това безплатно със системата за управление на съдържанието, която предлагаме (тя е изключително лесна за използване).

Не, ние хостваме вашия онлайн магазин на WooCommerce – няма такси за транзакции, така че 100% от приходите ви отиват при вас.